The 2-Minute Rule for su kaçağı tespiti

Wiki Article

Sayın Necmiye hanım, acil olarak su kaçağı tespiti yapılarak sorunun sebebi bulunmalı ve onarımı yaptırılmalıdır, protesisat olarak su kaçaklarını kırmadan noktasal olarak bulmaktayız ayrıca yaptığımız onarımlarımız da one yıl garantilidir, İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz bulunmaktadır. Bizleri arayarak hızlı çözüm sağlayabilirsiniz.

Herhangi bir yapının alt ya da yan bölümlerindesu sızıntılarıyaşanabilir. Bu gibi durumlarda tesisat alt yapınızı veya duvarlarınızı kontrol ettirmeniz gerekir.

Bu durum rahatsız edici ve sinir bozucu durumları da beraberinde getirerek tartışamaya neden olur. Bunu anlamanın ustaca bir yolu vardır. Bina havalandırmasına bakarak suyun en yoğun ıslak ve damlayan yeri hangi daireye denk ise sorunun o dairede olması %99 dur. Su kaçağının hangi daireden kaynaklandığından emin olmaz iseniz uzman servis isteyin.

Hüseyin beye ilgisi alakası icin tesekkur ederiz eline emeğine sağlık duş çAlright sağlıklı değilmiş ama gerçekten uğraşıp yaptı çAlright teşekkür ederim gönül rahatlığıyla arayabilirsiniz kendisini

Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır Su verimliliğini artworkırarak, suyun israf edilmesini engelleyerek ve su kaynaklarının sürdürülebilir şekilde kullanılmasını teşvik ederler.

Bu mikroorganizmalar solunum yoluyla sağlığımızı olumsuz etkileyebilir ve alerjik reaksiyonlara, solunum yolu enfeksiyonlarına ve diğer sağlık sorunlarına yol açabilir.

Sıhhi Tesisat Kontrolü: Klozet, lavabo, banyo veya mutfak muslukları gibi sıhhi tesisat ekipmanlarında herhangi su kaçak tespiti bir sızıntı veya su birikintisi olup olmadığını kontrol edin. Bu ekipmanlardan sızan su, su kaçağına işaret edebilir.

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara two yıl garanti veriyoruz.

Alanında en profesyonel cihazlarımız ve eğitimli personellerimiz ve kaliteli işçilik prensibimiz ile prestijinizden asla ödün vermeyiz. twenty yılda büyük referanslar elde ederek, sektörde adımızı duyurduk. Şimdiye dek bir tane şikayet bir tane sorunla karşılaşmadık. Sonunda kazanan ve su kaçağı tespiti akıllara kazınan olduk. Bizi tercih edenlerin memnuniyeti başarımızın kanıtıdır.

Temiz su tesisatı kaçağının tamiri için tek fayans veya iki fayans kırılıp kısa sürede su kaçağı tamir edilir.

su tesisatçısı Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçağı olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve termal kameralar ile tespit ediyoruz.

Son teknoloji cihazlarımız ve uzman ekibimizle %100 su kaçağı tespiti müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Sizlere su kaçak tespiti konusunda hizmetlerimizi en profesyonel cihazlarla sunuyoruz. Su kaçağı tespitini yapan cihazlarımızla evinizi inşaat alanına çevirmeden su kaçağını tespit edip kırmadan onarımını yapıyoruz.

Ancak o cihazlar alınmadan önce mutlaka yetkili servise gösterilmesi lazım. Ya da Türkiye’de bulunan satış temsilcisine cihazların su tesisatçısı seri numaraları kontrol ettirilmelidir.

Evde su kaçağı bulma çalışmasında önce dairenizin ana su vanasını kapatıp bir süre beklemelisiniz. Alt katın tavanında akan su damlama şeklindeyse, siz vanayı kapattığınız bu su kesilecektir. Eğer damlama şeklinde değilde rutubet şeklinde yada sararmalar meydana gelmişse, bu kez pis su borularını bir süre kullanmayın.

Report this wiki page